Pomáhat a chránit

Je kouzelné, jak se nás mocipáni snaží plnit iluzemi o tom, jak nás ochrání. Pokud žijeme normálním životem, připouštíme si určitou míru rizika setkání s blbcem, kterému nejde zabránit

Když nedávno začal zabíjet v Uherském Brodě šílený střelec, objevili se v objektu policisté a hned vyklidili pole, následně tam dojeli vycvičení policisté, ale neměli povolení do objektu vkročit a velitelé si několikrát předávali velení, ale do objektu nevkročil nikdo. Čekalo se, až po našich silnicích dojela zásahovka z Brna, aby odhalila již místnost plnou mrtvých. Vrtulníkem pak přiletěl ministr vnitra a udělal divadlo, jaká budou opatření.

Byly navýšeny řady policistů. Super. Příště se bude před objektem potulovat více policistů, asi tam bude i víc aut a než se velitelé dohodnou, kdo bude velet, dojde k neštěstí. A pak opět zvýšíme řady policistů.

Strašně se divím, jak politici slibují bezpečnost a krmí veřejnost iluzemi, ale nemají odvahu sdělit lidem, že ve společnosti je určité procento magorů a ani nejhustší síť policie je nemá šanci ochránit.

Jsem zvědav, jaké opatření bude vymyšleno na to, že dochází v poslední době k častějšímu kontaktu vlaku s nákladními automobily. Že by opět navýšení policistů, aby na každém přejezdu byl policajt, který rychle zasáhne a jako superman posune kamion přes přejezd? 

Autor: Jan Vodák | pondělí 14.9.2015 20:33 | karma článku: 14,66 | přečteno: 407x
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Mám své názory a když mám náladu, tak je i napíšu. Pomáhám lidem s jejich osobním rozvojem. http://www.proficoaching.cz